Mobiele koffiebar

Een leuke toevoeging voor uw feest

​Op deze pagina vindt u onze verschillende mobiele koffiebars. Er zijn diverse mogelijkheden voor elke locatie. Ideaal voor uw babyborrel, huwelijk, bedrijfsfeest, beurzen, communie, lentefeest, verjaardag…

Boek een koffiedegustatie of huur een espressomachine/ koffiemachine en verras uw gasten met heerlijke koffiespecialiteiten.

Cappuccino, Latté, espresso met of zonder een smaakje. Deze lekkernijen zullen uw gasten in de watten leggen. Heeft u een bijkomende vraag, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ontdek onze formulesBoek nu
kaffee velo koffiestand
barista huren voor jouw event

Mobiele barista voor uw event

U zoekt een all-in formule voor uw gasten. Onze Barista komt langs met heerlijke koffiespecialiteiten en serveert heerlijke koffie.

Read More

Huur een koffieprinter

Wij komen langs en geven u alles wat u nodig heeft om zelf de koffieservice te voorzien.

Read More

Wafelkraam

Ideaal voor uw babyborrel, huwelijk, bedrijfsfeest, beurzen, communie, lentefeest, verjaardag… Boek een wafelkraam met heerlijke wafels.

Read More

mocktail cathering

Mobiele cocktail – mocktailbar

Ideaal voor uw babyborrel, huwelijk, bedrijfsfeest, beurzen, communie, lentefeest, verjaardag...

Read More

Contacteer KaffeeVelo

Bericht verzonden

Gelieve je mailbox in de gaten te houden
We contacteren je zo snel mogelijk!
Sluit
Simon Lootens
kevin review

“Simon gaf met zijn koffie caravan op 1 september 2019 een enorm gezellige en feestelijke touch aan de eerste schooldag. Onze kinderen, ouders en leerkrachten konden de zorgvuldig bereide koffie, chocomelk en thee heel erg waarderen. Voeg daarbij de persoonlijke, vriendelijke aanpak van Simon en dan heb je alle ingrediënten voor een geslaagd evenement.”

Directeur basisschool Sint-Lucia, Oelegem

Annelies review

“Wij deden beroep op Simon en zijn mobiele koffiebar om onze medewerkers ’s morgens te verrassen met een heerlijke koffie. Een verdiend opkikkertje om de dag mee te starten en onze bezoekers terug met de Smile te gaan ontvangen. De samenwerking met Simon verliep heel goed, zijn koffies en andere warme drankjes zijn met veel liefde en professionaliteit gemaakt en werden door iedereen gesmaakt en gewaardeerd”

Annelies Dejaegher
HR Manager Bellewaerde